Job Opportunities

Job Opportunities

Ben jij die enthousiaste technische accountmanager?

Wat ga je bij ons doen?

Je bent de product specialist op het gebied van test- en meetapparatuur en bezoekt daarvoor (potentiële) klanten in de Benelux. Samen met ons team zoek je naar de best passende oplossingen voor onze klanten, vooral in de high-tech industrie, de R&D sector en defensie. Bij ons ga je voor maatwerk oplossingen !

Wie zijn wij?

C.N. Rood is koploper in kennis en oplossingen op het gebied van test- en meetapparatuur. We onderscheiden ons sinds 1938 met een persoonlijke en klantgerichte aanpak. Wij denken mee, adviseren en begeleiden onze klanten in het maken van de juiste keuze in hun test- en meetapparatuur. We werken voor de overheid, wetenschap, onderwijs, lucht- en ruimtevaart- en auto-industrie in Noord-Europa en de Benelux. Ons team van meer dan veertig toegewijde professionals werken aan oplossingen variërend van communicatie-testapparatuur en algemene test- en meetinstrumenten tot apparatuur voor data-acquisitie, logistieke automatisering, aangevuld met consultancy, training en turnkeyoplossingen.

 

Wie zoeken wij?

 • Je bent een enthousiaste persoonlijkheid, technisch gedreven en communiceert vlot.
 • Samen met ons eigen team en specialisten van onze toeleveranciers zoek je naar de beste oplossingen voor onze klanten, samenwerken zit in je DNA!
 • Je hebt HBO werk en denk niveau.
 • Doorgroeien naar ander productgroepen of een specialisatie binnen een technologie gebied behoort tot de mogelijkheden.
 • Je bent verantwoordelijk voor- en onderhoud contact en werkt strategische deals uit met je hoofdleveranciers.
 • Vanuit je expertise geef je ook uitleg en eventueel trainingen aan onze klanten.
 • Samen met het marketing team ben werk je aan uitdagende marketing acties binnen jouw technologiegebied.
 • Natuurlijk ben je voldoende taalvaardig zowel in spraak als in schrift om je functie overtuigend uit te voeren in het Nederlands en Engels. Spreek je ook nog eens Frans dan heb je een streepje voor.

Ons aanbod

Je komt terecht in een sterk groeiend en gezond bedrijf met een verjongend team collega’s dat garant staat voor uitdagende projecten.

 • Aantrekkelijke en motiverende arbeidsvoorwaarden die in verhouding staan tot je profiel en ervaring.
 • We belonen je marktconform en bieden daar bovenop een resultaatgerichte bonusregeling.
 • Je kunt rekenen op een prettige werksfeer in een team van gedreven collega’s die een open communicatie belangrijk vinden.
 • Grote zelfstandigheid waarin je zelf afspraken vastlegt.
 • Natuurlijk mag je bij ons rekenen op een goede pensioenvoorziening, zien we graag dat je ook regelmatig eens bijtankt tijdens een welverdiend verlof en kun je gebruikmaken van een thuiswerkregeling. Uiteraard voorzien we je van een leaseauto, laptop en telefoon.
  Wil je alles weten, dan moet je echt eens komen praten

Interesse?

Heb je interesse in deze functie? Mail dan je CV of stuur een videoboodschap en motivatie naar mzwinkels@cnrood.com

Vragen over deze functie? Bel gerust even met Peter Smit (+31 79 360 00 18) of Benny Polleunis (+32 2 467 03 50)

 
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Ask our expert

Miranda Zwinkels

HRM